Leeg Menu

3D Printen

Tribal Mind Solutions is een 3D printing service provider, U kunt bij ons terecht voor
3D prints
3D printers, onderdelen en materialen
3D engineering en design

3D Printing:

3D prints van Uw eigen ontwerp of bestand, voor het printen van een 3D model kunt U bij ons terecht, wij kunnen in-house FDM prints in kunststof verzorgen, maar ook prints in andere materialen of op andersoortige printers kunnen door ons verzorgd worden.
Kant en klare 3D prints, leuk als cadeau, deze zijn naar wens in elke verkrijgbare kleur door ons uit te printen. Via de winkel kan men uit de verschillende beschikbare ontwerpen kiezen. Let op deze artikelen zijn print-to-order, na ontvangst van de bestelling zullen wij de print produceren, dit kan , afhankelijk van de grootte, detailniveau en gekozen materiaal de nodige tijd kosten. bij materialen welke op voorraad zijn is een 3D print doorgaans na een werkdag gereed.

3D printers, onderdelen en materialen:
Wij leveren topklasse printers en filament van Nederlands producenten zoals Formfutura, colorFabb, Felix en Refil. Vooral het gebruik van Gerecyclede materialen is voor ons van groot belang en FormFutura en Refil hebben beide en lijn van filament op basis van gerecycled kunststof.

3D Design:
Ontwerpen, modelleren en scannen in 3D, wij kunnen Uw idee of voorwerp omzetten naar een 3D model, zodat dit geprint kan worden. Hiervoor hebben wij diverse CAD programma’s en scansoftware ter beschikking. Ook het maken van prototypes behoord tot de mogelijkheden.