Leeg Menu

  • slider_colorfabb_04

    colorFabb SteelFil

    SteelFil

    Filament met staal

Begin 2013 is colorFabb opgericht als een merk van Helian Polymers door Ruud Rouleaux. Als expert op het gebied van additieven en masterbatches voor de kunststofindustrie stelde hij zich op het ontwikkelen van hoge kwaliteit 3D-drukfilament.

In de afgelopen jaren heeft ColorFabb zich gevestigd als de innovatieve, cutting edge ontwikkelaar van hoogwaardige filamenten voor FDM 3D-printen. Na een eerste proefjaar in 2013 en een snelle uitbreiding in 2014 heeft ColorFabb in 6 productielijnen geïnvesteerd om een ​​breed scala aan 3D-printmaterialen te produceren welke geschikt zijn voor de meeste 3D printers.
Ontwikkeling en productie van de filamenten, evenals kwaliteitscontrole en testen op een verscheidenheid aan printers worden intern gedaan door een multidisciplinair team van deskundigen om kwaliteit op alle niveaus te waarborgen. Het is colorFabb’s doel om zowel een goede klantenervaring te onderwijzen als te waarborgen. Met partners zoals Eastman Chemical Company en een wereldwijd netwerk van distributeurs van resellers, streeft ColorFabb om de beste gebruikerservaring naar een wereldwijd publiek te brengen.