Leeg Menu

  • slider_formfutura_01

    FormFutura ReForm

    Filament van recycle materiaal

Bij Formfutura is men overtuigd van de levensveranderende technologie van het desktop 3D-printen. Zij zijn zeer gepassioneerd en enthousiast over 3D-afdrukken en de mogelijkheden die voortkomen uit deze technologie. Hun doel is om onze medeburgers in de 3D-drukgemeenschap te voorzien van de beste materialen / filamenten die tegen een redelijke prijs beschikbaar zijn. Zij willen dat 3D-afdrukken betaalbaar zijn en beschikbaar zijn voor iedereen. Zoals hun naam impliceert, willen men de beste en meest recente materialen voor hun klanten presenteren om hen in staat te stellen hun ontwerpen te maken via desktop 3D-afdrukken. Zij geloven dat iedereen een ontwerper in zich heeft.


De 3D-printtechniek, die alleen in bepaalde industriële sectoren beschikbaar was, is nu via de 3D-printer ook beschikbaar voor de consument. Desktop 3D-printen stelt mensen in staat om bijna alles te creëren wat je maar kan voorstellen. Het resultaat van de creatie is sterk afhankelijk van het materiaal dat men gebruikt. Daarom biedt Formfutura alleen de beste kwaliteit filamenten, zodat hun klanten de beste 3D-printresultaten hebben voor hun creaties.
Formfutura werkt alleen met leveranciers die dezelfde visie delen over de kwaliteit van 3D-printerfilamenten. Dit stelt hen in staat om filamenten te produceren met de hoogste productiestandaarden, die een zeer hoge kwaliteitsstandaard garanderen met betrekking tot de kleuren, toleranties en drukkwaliteit van hun filamenten. Bij Formfutura zijn is men zo enthousiast over 3D-printen zoals u zelf ook bent! Daarom willen men graag uw feedback hun materialen krijgen en is men altijd zeer geïnteresseerd wat u heeft geprint!