Leeg Menu

Wie zijn wij?

 

ing. J.A. (Jan-Arie) Scheer.

Opgeleid in de Electrotechniek en werkzaam als zelfstandig Senior Electrical Engineer in de Meet en Regeltechniek en Control systems. Afgestudeerd in Embeeded Systems/  Electrical Engineering aan de Univerity of Applied Sciences te Rotterdam. Volgt een online 3D-Printing specialisatie aan de University of Illinois in Urbana Champaign.

Meer dan 25 jaar ervaring als Technician en Engineer in Engineering Polymers productie faciliteiten (PC en PPE) in zowel het chemische deel (monomeren en polymeren) als in compounding (extrusie en blending).

Boude zzijn eerste 3D printer zelf om kennis en kunde te vergaren in de fundamenten an het 3D printen. Als een enthousiast ontwerper en bouwer is de 3D printer inmiddels het meest geliefde gereedschap geworden bij relaistie van ontwerpen.

Gepassioneerd gelover in plastics recycling en de circulaire economie.

Heeft Tribal Mind Solutions opgericht in 2003 om naast zijn dagelijkse werk zijn passie voor techniek en computers uit te breiden. Allereerst alleen met computers en software maar later vooral met Engineering en 3D printen.